dot

SURPRISE 8 - INFO

0 artAZ prosklisi EKPLHXH 8
8η ΕΚΠΛΗΞΗ για τους αστέγους της Αθήνας από την καλλιτεχνική κοινότητα και το artAZ


Μια ακόμη “ΕΚΠΛΗΞΗ”, την 8η στη σειρά, ετοιμάζουμε φέτος σε συνεργασία πάντα με την καλλιτεχνική κοινότητα της Ελλάδας (& φυσικά guest καλλιτέχνες απο το εξωτερικό).
Επιστρατεύουμε ακόμη μια φορά την τέχνη για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα επιστρέψουμε για δεύτερη χρονιά στον χώρο του «ΓΗ Κ44», στο Γκάζι. Τα εγκαίνια μας είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

surprise 8 artaz artists 7

H ΕΚΠΛΗΞΗ

Η ΕΚΠΛΗΞΗ είναι μια διεθνής εκστρατεία που συσπειρώνει την καλλιτεχνική κοινότητα και επιστρατεύει την τέχνη σαν μέσο επίλυσης σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων. Είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το artAZ το 2009. Έκτοτε έχουμε συνεργαστεί με περισσότερους απο 2000 καλλιτέχνες απ΄όλον τον κόσμο σε 9 εκθέσεις φεστιβαλικού χαρακτήρα. Στην Ελλάδα στηρίζουμε τους άστεγους συμπολίτες μας μέσα από το έργο της ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΚΟ.

Για όσους μας επισκέπτονται πρώτη φορά, ας υπογραμμίσουμε τα βασικά: Οι καλλιτέχνες δημιουργούν για την ΕΚΠΛΗΞΗ μικρά έργα που διατίθενται σε ενιαία, συμβολική τιμή (50 €), ώστε να μπορεί ο καθένας να υποστηρίξει τον σκοπό και, κάνοντας το, να αποκτήσει ένα πολύτιμο ενθύμιο. Ποια είναι η έκπληξη; Η υπογραφή του καλλιτέχνη είναι κρυμμένη και αποκαλύπτεται μετά την αγορά του έργου. Καλείστε λοιπόν να επιλέξετε έργα με μόνο οδηγό το προσωπικό σας γούστο. Στην ΕΚΠΛΗΞΗ συμμετέχουν καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων, καταξιωμένοι και πρωτοεμφανιζόμενοι, μικροί και μεγάλοι, Έλληνες και διεθνείς. Αυτο που τους ενώνει είναι η διάθεση τους να κάνουν τον κόσμο πιο όμορφο μέσα απο τη δουλειά τους.

surprise 8 artaz artists 8

ΕΚΠΛΗΞΗ 8 

Εκατοντάδες μικρά έργα σας περιμένουν και φέτος να γνωρίσετε το κοινωνικό πρόσωπο της Σύγχρονης Τέχνης και μαζί τις τάσεις και τα εικαστικά ρεύματα της εποχής. Το πρώτο στάδιο της έκθεσης πραγματοποιείται online στο λήμμα "SURPRISE" του artAZ. Κάθε έργο, αντί για υπογραφή καλλιτέχνη, έχει τον δικό του κωδικό. Στη σελίδα της έκθεσης (θα ανέβει προσεχώς) θα μπορείτε να δείτε τα έργα και να σημειώσετε τους κωδικούς αριθμούς της επιλογής σας προκαταβολικά. Νέα έργα θα προστίθενται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μεταξύ 13-15 Οκτωρίου 2017 η έκθεση θα μεταφερθεί στον χώρο «ΓΗ Κ44», όπου θα πραγματοποιηθεί και η πώληση των έργων.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Δεν υπάρχει δυνατότητα προκράτησης/αγοράς έργων σε κανένα στάδιο πριν τα εγκαίνια της έκθεσης. Η πώληση των έργων θα γίνει αποκλειστικά στον εκθεσιακό χώρο, ξεκινώντας την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, στις 20:00, στο «ΓΗ Κ44», Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι.

Μπορείτε ωστόσο, όπως πάντα, να μας στείλετε email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με τους κωδικούς των έργων της επιλογής σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που είναι διαθέσιμα μετά το τέλος της έκθεσης. Και σε αυτήν την περίπτωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - σας συστήνουμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο σε περίπτωση που κάποιο έργο σας ενδιαφέρει.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν, όπως πάντα, στο Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΚΟ.

Παρακολουθήστε την ΕΚΠΛΗΞΗ 8 και μοιραστείτε τη δική σας ιστορία στα Social Media μέσα απο τa hashtags #ekplixi8 και #surprise8.

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτώνται καθώς θα πλησιάζουμε στην ημερομηνία της έκθεσης. Προς το παρόν στρατολογούμε καλλιτεχνικές συμμετοχές - αν θέλετε να μας βοηθήσετε και εσείς, μπορείτε να ενημερώσετε καλλιτέχνες που ίσως δε γνωρίζουμε.

surprise 8 artaz artists 6

Πληροφορίες για την ΚΛΙΜΑΚΑ
Η ΚΛΙΜΑΚΑ είναι ένας μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας ο οποίος παρέχει πολύπλευρες υπηρεσίες σε κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και την κοινωνική τους επανένταξη. Από το 2001 υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης στους άστεγους συμπολίτες μας περιλαμβάνοντας δράσεις από την πρόληψη έως την αποκατάσταση. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.klimaka.org.gr 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΚΠΛΗΞΗ 8
#ekplixi8
Διεύθυνση: «ΓΗ Κ44», Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 13-15 Οκτωβρίου 2017
Διοργάνωση: artAZ & Κλίμακα
Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Κολλάρου
Υποστήριξη: ΓΗ Κ44, Batis Art Shop, Κτήμα Οινογένεσις 
Χορηγοί Επικοινωνίας: The Machine, DeBop, AAF , Skywalker, Kroma
Πληροφορίες:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


a ekplixi 8 all logo banner

 

Ακολουθήστε το artAZ στο Instagram

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook